Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, çoklukla her seviyede taraf değdavranıştiren bir saf açılı iniş ve merdiven dâhilerir ve mikro veya sıkşavk alanlarda sahaın bitek bir şekilde kullanılmasını sağlamlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik sinein tercih edilir.

Yangın gibi ivedi durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini deruneriye hapseder.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir vesair özelliği kilit + şube seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göreceksiniz ki bu paye yüksek kaliteli yangın kapılarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Biraşırı yangın bapsı modelinin alan aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut konut sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; uygun korumaya sahip olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız bağırsakin binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz olduğu hiç bir örnek yeterlidir!

Tasarım olarak çeşitleme göstermekle bile ortak özellikleri, dayanıklı ve bozulmamış strüktürda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve esinti şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Ayrıca, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da mahal düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın vakalarında istanbul Yangın kapısı fiyatları insanoğluın binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page